Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Årets galnaste julklapp

Hej!

Igår fick jag och min fru troligen den mest udda julklappen vi någonsin fått. Inte på ett dåligt sätt utan på ett mer "kunde inte sluta skratta åt det" sätt. Paketet kom med posten från våra vänner i Tyskland. För att förstå varför vi fick denna konstiga julklapp måste man förflytta sig tillbaka till nyår 08/09 då vi firade med dem i Tyskland. På nyårsdagen var det tradition att äta grönkål med rimmat kött och korv. Vet inte om det är en typisk tysk tradition men för dem var det så i alla fall. Denna rätt var otroligt god. Särskillt korvarna.

 

Så vad låg det i paketet då? Jo, 2 burkar grönkål, 2 paket korv, 1 paket rimmat kött och 1 litet paket med något som verkar vara havregryn även om de inte ser ut som havregryn i Sverige.

 

När fick du grönkål i julklapp senast?

 

 

God fortsättning!

Inlagt 2009-12-28 13:31 | Läst 2465 ggr. | Permalink
hahaha. Vilken sjysst present! Genomtänkt!
Svar från mc bruno 2009-12-28 15:10
Minst sagt!
Ät och njut, man vet aldrig när grönkål serveras här näst. Lägg gärna ut en bild på er nyårsbuffé med de goda rätterna från Tyskland.
N-Å C
Svar från mc bruno 2009-12-28 21:26
Det ska jag, det blir dock inte riktigt nyårsbuffé. Den står färdig och ska intas i morgon kväll.
Underbart..... Det är bara att återgälda nästa år.... Med "Vielen dank" och två burkar surströmming! ;-) Bloggar de tyska vännerna??? ;-)
Svar från mc bruno 2009-12-28 21:28
Surströmming får man nog inte skicka men vi kanske ska till Gotland med dem nästa sommar, då kan de ju få prova. Men man kanske ska vara lite försiktig. Vänner är svåra att finna och lätta att förlora.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?