Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

Det går liksom inte alltid som man har tänkt sig. I år var första året jag var i Linköping över nyår. Även om vi bodde här förra nyåret också så firade vi det med kompisar i Tyskland (kålfolket ni vet). Så det som har uppfyllt mitt huvud de sista dagarna är var man ska stå för att plåta fyrverkerier bäst i Linköping. Tänkte stå på beget i Trädgårdsföreningen men det var avstängt runt Belevederen för dom håller på och bygga om, så valet föll istället på utmed ån. Där är det alltid vackert och jag hade hoppats att folk skulle skjuta där och det skulle bli vackra vyer för staden. Tji fick jag.

Ända anledningen till att denna blev ok är att jag beskurit den hårt i PS.

 

Mot hur de firar i Tyskland var det i Linköping ganska fesigt. När man sätter bomber i händerna på tyskar förstår man att de har startat ett väldskrig.

 

God fortsättning!

Inlagt 2010-01-01 15:10 | Läst 1280 ggr. | Permalink
Det behövs inga tyskar för att fyrverkeripjäser och bomder skall förvrida skallen på folk. Det går bra med "vanliga" Stockholmare :-)
Jag har vid några årsskiften befunnit mig på Katarinavägen nära Slussen i Stockholm. Folk är helt slut i huvudet verkar det som och det verkar inte ens säkert att det beror på alkohol.
Man har numera tvingats införa förbud för fyrverkeripjaser i detta område.
Nytt för i år i Solna där jag bor var att grannskapets ungtuppar faktiskt hade bränt allt krut före 01.30 så då kunde man sova om man så önskade.

Lycka till med nya fyrverkeribilder. Det är ju faktiskt fototillfällen som, även om det dröjer mellan tillfällena, återkommer så man får nya chanser.
God fortsättning
Svar från mc bruno 2010-01-01 16:38
Jag får åka till Stockholm nästa år.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver