Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Morgon vid Tåkern

Idag hade jag bestämt att jag skulle gå upp tidigt och åka för att plåta vid Tåkern. När jag satte mig i bilen ca 05.20 var jag osäker på om det skulle bli något vackert morgonväder men det är bara att chansa. Far och mor hade jag fått med mig också. En timme senare var jag framme, detta på grund av att jag kört lite fel först och jag hade fått vända inne på gårdsplaner. Sorry alla jag väckte med min trasiga ljuddämpare.

Trots mitt tvivel fick jag se soluppgången. Dock hade jag då inte hunnit fram riktigt utan var påväg ifrån min lilla avstickare.

Denna låg nedanför fågeltornet i Glänås.

Som synes är det ont om fåglar på mina bilder. Detta beror mycket på att jag saknar teleobjektiv. Fick dock testa pappas Sigma 300 4 på hans Sigma sd14. (har inget med denna bild att göra)

 

När klockan började närma sig 07.30 gick solen i moln. Det gjorde dock inte så mycket utan vi gick tillbaka och åt medhavda mackor till frukost och sedan åkte jag hem till svärmor och svärfar för att byta till sommardäck.

 

Hoppas alla har haft en lika bra söndag som jag.

 

Chauw!

Inlagt 2010-04-11 16:54 | Läst 2032 ggr. | Permalink
Bild nr 4 är riktigt snygg! Gillar den raka vassen i kontrast med den spretiga växten. Har du testat med lite mer kontrast?
Länge sedan jag var vid Tåkern nu, det är vackert där! :)
/Anna
Svar från mc bruno 2010-04-11 22:41
Tack så mycket. Hmm, jo jag ska fortsätta att pilla med den bilden. Det svåra är att få den mörka pinnen att se bra ut samtidigt som vassen ser bra ut. Särskilt där nere.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver