Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Blixtrande veckoslut

Uj, vilken helg. Det är så att det ska bli skönt att gå tillbaka till praktiken imorgon.

I fredags fick jag låna en blixt över helgen av en kollega. Saken är den att jag länge inte känt mig helt säker över resultatet från min Sigma blixt. Denna jag fick låna var en canon 430 EX. Det är nästan så jag inte vill lämna tillbaka den imorgon, älskar den! Den går ju inte lura!

Frugan har fått modella medans vi grejat med en massa annat samtidigt.

 

Detta är något vi pysslat med idag vilket gör att fingrarna är ganska ömma  Bilden är tagen i läget där man kan synka på alla tider. Detta är 1/8000 1,8 och blixt!

I övrigt har helgen bestått av Valborgsfirande så klart och igår var vi och hämtade en kanin med min frus systerson mitt ute i skogen.

Denna bild har dock inget med blixt att göra utan är tagen med lille Ricoh.

Igår kväll var en kreativ kväll. Min fru hittade en tävling i en inredningstidning. Tävlingen gick ut på att designa en design till en bricka med temat kärlek. Det var riktigt kul att göra något kreativt tillsammans. Vi tog olika detaljer som påminner oss om vårt bröllop och gjorde ett mönster som synkar i varandra (har testat, använder den som skrivbordsbakgrund). Vist är den lite "in your face" men vi är inte så sparsmakade av oss så vi är mycket nöjda och väntar nu på en utskrift från crimson att skicka till tävlingen.

 

Lycka till, till oss!!!

Inlagt 2010-05-02 21:25 | Läst 1990 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?