Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Första men inte sista gången

För snart två år sedan gifte jag mig med min Sanna. Redan då sa jag till en kompis att jag var avundsjuk på de som skulle fotografera. Jag ville också plåta bröllop. Denna kompis tog till sig det jag sa och har fixat så jag plåtar en kusin till hennes bröllop i augusti. Detta trodde jag skulle bli mitt första bröllop bakom kameran.

Så blev dock inte fallet. För några månader sedan viskade chefen på min praktikplats till mig att han skulle gifta sig i maj och undrade och jag kunde plåta. Såklart jag sa ja!

Så igår hände det, och det var lika kul som jag förställt mig. Jag är riktigt nöjd och jag ska lämna över skivan med bilderna imorgon. Hoppas vi tycker lika om bilderna.

Detta är min egen favoritbild från bröllopet.

 

 

Inlagt 2010-05-30 15:13 | Läst 7001 ggr. | Permalink
En härlig och lite annorlunda bild, kanonfin
Svar från mc bruno 2010-05-30 21:39
Tack så mycket!
Skön bild, den lilla pinnen under den blå kjolen kanske går att ta bort? Eller också är det bara jag som ser den?
N-Å C
Svar från mc bruno 2010-05-30 21:41
Oj, den har jag missat. Det som Stör mig mest är det som syns av talarstolen framför henne.
Talarstolen stör mig inte för den ingår i helheten och den rosa rosen och en av färgerna på klädnaden på talarstolen går ton i ton. Kul att ana vilka psalmer som sjöngs.
N-Å C



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?