Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Till minne av förra helgen

Om man har en ganska trist helg får man sitta och pilla med bilder från förra helgen som var mycket roligare. På lördagskvällen åkte vi en sväng ut på landet ock grillade. Det höll dock nästan på att inte bli något grillande eftersom engångsgrillen var två år gammal och ganska sur. Men med hjälp av lungor och en massa vilja så fick vi mat tillsist.

 

Kanske nästa helg blir roligare, nä just det då skulle frugan titta på nått överklassbröllop. Det finns att man kan kryssa in intresse - bröllop, jag saknar en ointresse - bröllop.

 

Jaja. Så äre.

Inlagt 2010-06-13 17:15 | Läst 5034 ggr. | Permalink
Nästa helg sätter man på sig tiaran och går på bröllop - så är det bara! :-D

Nejdå, översta bilden är bara så härlig. Jag har varit på resa under helgen och förundrats och förstummats över dessa smörblommor - för mig är det svensk sommar i sin glans! Skulle vilja fånga det på kort, men tycker det är svårt...MEN...du har gjort det galant!
/maria
Svar från mc bruno 2010-06-13 22:34
Tack så mycket. Är dock inte helt säker på att jag passar i tiara. Hade inget när jag gifte mig.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver