Mitt i bilden

Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Mot fototider

"Lyckan finns i ett ögonblick"

Varje senhöst är det samma sak som dyker upp i mitt huvud. Gillar jag inte att plåta längre? All inspiration att plocka fram kameran försvinner. Ungefär samtidigt brukar det dock istället dyka upp ett sug att börja jobba med bilderna som är tagna under sommarhalvåret. På sommarhalvåret är det tvärt om. Konstigt att jag aldrig lär mig.

Idag har jag bestämt mig! Jag ska låta det vara så, här ska inte tvingas fram något plåtande om jag inte vill det. Om kameran får samla damm större delen av vintern så är det bara fine. Om jag tänker efter lite så kommer lusten tillbaka frammåt mars-april. Det är bara att hålla ut. Då är det bättre att låta det vila och sedan köra hårt på sommarhalvåret och därmed ha mycket datajobb på vintern.

Det är mitt löfte till mig själv!

Nu är det ju april så suget blir allt större att komma ut. Har också kommit fram till ett projekt, får se vad som händer. Har varit ute och plåtat det en gång och det jag ser på kamerans lilla skärma ser i allafall spännande ut.

Nästan hemma

 

Inlagt 2011-04-06 11:39 | Läst 4107 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver